Billige bøger, strikkepinde, hæklenåle, sakse og broderikits

I Kreaklubben kan du som medlem altid købe billige bøger – både de nyeste, bestsellers og endnu ikke udgivne bøger. Du bestemmer naturligvis selv hvilke og hvor mange bøger, du vælger at købe. Du kan også købe strikkepinde, hæklenåle, sakse og broderikits. Vi betragter os selv som en indkøbsforening, hvor vores fornemste opgave er af skaffe dig som medlem gode priser på håndarbejdsartikler.

Medlemskab koster kun 49,95 kr./30 dage – med de store rabatter, som klubben giver dig, kan et medlemskab hurtigt tjene sig hjem. Du kan til enhver tid skifte til forudbetaling og et 49,95 kroners medlemskab! Se herunder!

Ved at forudbetale tre måneder får du medlemskabet billigere, nemlig for kun 34,95 kroner – også fremover. Og hvis du forudbetaler et helt år, får du en gratis måned med i købet.

Du kan afmelde dit medlemskab, når det passer dig. Det eneste, som du skal gøre for at få de gode rabatter, er, at du skal være medlem i minimum 30 dage. Herefter kan du afmelde medlemskabet, som det passer dig og så udløber dit medlemskab efter betalingsperioden svarende til en måned.

Du kan til enhver tid melde dig ind igen og opnå de gode rabatter i Kreaklubben. Men husk, at vi belønner trofaste medlemmer. Hvis du har været medlem et år og tegner medlemskab for et nyt år, kan du vælge en gratis bog i kategorien ‘Flere gode tilbud’ på siden Medlemstilbud. Du skal selv kontakte os på krea@bogoo.dk og fortælle, hvilken bog du ønsker.

Bliv medlem nu!

3 måneders medlemskab

34,95 kr. pr. måned med 3 måneder forudbetalt til 99,95 kr.

Års-medlemskab

369,95 kr. pr. år

Kan afmeldes til enhver tid!