En fordelsklub for Kreafolket

I Kreaklubben kan du som medlem altid købe billige bøger – både de nyeste, bestsellers og endnu ikke udgivne bøger. Du bestemmer naturligvis selv hvilke og hvor mange bøger, du vælger at købe. Du kan også købe strikkepinde, hæklenåle, sakse og broderikits. Vi betragter os selv som en indkøbsforening, hvor vores fornemste opgave er af skaffe dig som medlem gode priser på håndarbejdsartikler.

Medlemskab koster kun 49,95 kr./30 dage – med de store rabatter, som klubben giver dig, kan et medlemskab hurtigt tjene sig hjem. Du kan til enhver tid skifte til forudbetaling og et 49,95 kroners medlemskab! Se herunder!

Ved at forudbetale tre måneder får du medlemskabet billigere, nemlig for kun 34,95 kroner – også fremover. Og hvis du forudbetaler et helt år, får du en gratis måned med i købet.

Du kan afmelde dit medlemskab, når det passer dig. Det eneste, som du skal gøre for at få de gode rabatter, er, at du skal være medlem i minimum 30 dage. Herefter kan du afmelde medlemskabet, som det passer dig og så udløber dit medlemskab efter betalingsperioden svarende til en måned.

Du kan til enhver tid melde dig ind igen og opnå de gode rabatter i Kreaklubben. Men husk, at vi belønner trofaste medlemmer. Hvis du har været medlem et år og tegner medlemskab for et nyt år, kan du vælge en gratis bog i kategorien ‘Flere gode tilbud’ på siden Medlemstilbud. Du skal selv kontakte os på kontakt@kreaklubben.dk og fortælle, hvilken bog du ønsker.

Velkomstgave!

Tegn et års medlemskab af Kreaklubben for kun 369,95 kroner og få sendt en velkomstpakke med 6 flotte kreabøger.

Se tilbud

Bliv medlem nu!

1 måneds medlemskab

49,95 kr. pr. måned med per 1 måned forudbetalt til 49,95 kr.

3 måneders medlemskab

34,95 kr. pr. måned med 3 måneder forudbetalt til 99,95 kr.

Års-medlemskab

369,95 kr. pr. år med 1 år forudbetalt til 369,95 kr.

Kan afmeldes til enhver tid!

Dine fordele

Spar penge

Alle kan købe bøger og krea-artikler i shoppen, men hvis du er medlem af klubben, får du altid mindst 25 % rabat på alle varer.

Masser af gode tilbud på bøger, garn, strikkepinde og hæklenåle

I Kreaklubben finder du over 1600 bøger om håndarbejde. Du finder også garn, strikkepinde, hæklenåle, broderikits og andre artikler til håndarbejde.

Få gode idéer og inspiration

Hver måned sender vi et nyhedsbrev ud med tips, ideer og gode medlemstilbud.

Prisgaranti

Vi giver prisgaranti til medlemmer på alle nye varer. Finder du en bog eller en vare billigere i en anden shop inklusive medlemskontingentet, refunderer vi forskellen i prisen

Ingen bindinger – meld dig ud til hver en tid!

Vi tror ikke på at låse vores medlemmer fast, derfor kan du melde dig ud til hver en tid – men vi tror naturligvis på, at du bliver!

En slags indkøbsforening

Vores opgave er at skaffe rabatter på bøger og krea-artikler til klubbens medlemmer. Du kan naturligvis også købe varerne uden at være medlem, men du får så ikke de gode rabatter.

Gratis levering for medlemmer, der bestiller for over 600 kr!