Medlemsbetingelser

Herunder finder du de handelsbetingelser, der træder i kraft, når du opretter et medlemskab
på Bogoo.dk.

Bogoo.dk ejes af:

Bogoo ApS
Hveensgade 1, 3
8000 Aarhus Ø Denmark
Cvr. nr. 40227059
krea@bogoo.dk

1. Accept af abonnements-betingelser

Når du opretter et medlemskab, accepterer du, at Bogoo.dk må trække det aftalte beløb periodevis som betaling for dit medlemskab. Du kan til en hver tid opsige dit medlemskab, og medlemskabet stopper ved udgangen af senest betalte periode.

2. Oprettelse af medlemskab

Du kan oprette et medlemsskab af Bogoo.dk ved at gå ind og oprette en konto. Udfyld vores formular for medlemskab og  betal efterfølgende ved indkøbskurven. Så er du medlem.

Medlemskabet er til personligt brug og kan bruges af dig selv. Medlemskabet kan oprettes af privatpersoner, der er fyldt 18 år – og ikke af virksomheder eller offentlige institutioner mv.

Bogoo.dk forbeholder sig en fair-use-klausul. Hvis et medlem gentagne gange køber mere end hvad man kunne forvente er til eget brug – eksempelvis over 2-3 gange køber over fem eksemplarer af den samme bog, forbeholder bogklubben sig til til påtale eller i værste fald inddrage medlemsskabet, da det således kan formodes, at medlemmets køb ikke kun er til eget brug.

3. Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab inde på ‘Min konto’. Det løbende abonnement vil herefter ophøre ved udgangen af den igangværende betalte abonnementsperiode. Der vil ikke blive hævet penge for medlemskabet herefter, medmindre du aktiverer medlemskabet igen eller opretter et nyt. Bøger, der er betalt og bestilt i medlemsperioden, bliver leveret, også selvom dit medlemskab er afsluttet.

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du gå ind på siden ‘Min konto‘ som du får adgang til via menupunktet ‘Min konto’ øverst på siden . Log ind på din konto og naviger derefter over på siden ‘Mit medlemskab’ via menuen ude til venstre. Under ‘Handlinger’ kan du trykke ‘Afbryd’, og du bliver dermed meldt ud.

4. Fortrydelsesret/returnering

Selv om du har købt et medlemskab eller abonnement, har du følge loven en fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt, hvor du opretter dit medlemskab. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun ret til at fortryde ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab inden for den 14-dages fortrydelsesret, skal du sende os en opsigelse til: krea@bogoo.dk. Man kan også opsige under ‘Min konto’ som du får adgang til via ‘Min konto’ øverst på siden – husk at logge ind.

Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du sende de varer, som du har købt inklusive den faktura, som du modtog ved forsendelsen. Du har 14 dage til at returnere varen til os.

5. Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen binder fra det øjeblik, du har gennemført en bestilling på medlemskab, og derved tager dit medlemskab i brug, eller når der er gået 14 dage fra indmeldelsen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jævnfør ovenstående regler for opsigelse i punkt 3.

6. Procedure for abonnementshævning

Løbende abonnementer bliver automatisk fornyet. Hele beløbet trækkes på én gang. I tilfælde af at beløbet ikke kan trækkes fra dit betalingskort, f.eks. i tilfælde af kortudløb, sender vi dig en mail og minder dig om at opdatere kortoplysningerne, så du ikke mister dine optjente medlemsfordele.

7. Kortudløb

Hvis dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, kan du selv opdatere dine kortoplysninger under ‘Min konto’, og derved beholde dit medlemskab og beholde dine medlemsfordele. Dine kortoplysninger bliver håndteret og opbevaret ved Stripe, og vi har ikke adgang til dem.

8. Betaling

Transaktioner posteres på dit kontoudtog som “Bogoo”. Betalinger foregår over en sikker og SSL-krypteret forbindelse.

Du finder din ordrehistorik under ‘Min konto’.

9. Tilbagekaldelse og indsigelse

Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tilladelse til, at vi fremover trækker et beløb på din konto ved at opsige dit medlemskab. Hvis du opdager en eller flere uautoriserede debiteringer, kan du gøre indsigelse overfor din kortudbyder senest otte uger efter debiteringen, medmindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

10. Opsigelse af medlemskab fra Bogoo.dk

Bogoo.dk har ret til at lukke for medlemskabet samt annullere eventuelle åbne ordrer, hvis de er i strid med ovenstående medlemsbetingelser, eller hvis der findes grund til at tro, at medlemskabet misbruges og benyttes til indkøb, der rækker ud over personligt behov. Se punkt 2.