Spørgsmål og svar

Hvis du vil spørge til dit medlemskab, hvilke fordele du har som medlem eller noget helt andet, så finder du dit svar herunder. Besvarer nedenstående ikke dine spørgsmål, skriv da til krea@bogoo.dk

Sikker betaling med to-faktor-godkendelse

Den 4. januar 2021, trådte de nye EU-krav ved online handel i kraft. Dette betyder at man fremover skal godkende sine betalinger hos Bogoo.dk og andre webshops med enten NemID Nøgleapp eller med en SMS-kode og et selvvalgt kodeord. To-faktor godkendelse er sat i verden for at give større sikkerhed og bedre identifikation for båd dig som køber, og os som sælger.

Det er muligt at læse mere fra NETS her.

Bemærk: at det ikke er muligt at gennemfør købet med NemID papkortet, da man skal bruge NemID nøgleappen eller NemID nøgleviser

De to muligheder dækker over følgende:

1. NemID: Du vil i forbindelse med en betaling blive bedt om at taste dit NemID brugernavn samt adgangskode og herefter bekræfte via NemID appen eller NemID nøgleviser.

2. Engangskode samt kodeord: Du modtager en engangskode på SMS, som du skal indtaste sammen med dit eget kodeord. Kodeordet skal du selv oprette, det gør du på denne side. Hvis der er tilknyttet et telefonnummer til dit kort, vil du modtage en engangskode via SMS, når du handler. I SMS´en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos, og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden samt dit kodeord på hjemmesiden for at afslutte dit køb. Det er vigtigt, at teksten i Sms’en afspejler det køb, du er i gang med at foretage, tast aldrig koden hvis du er i tvivl!


Medlemskab

Danskerne har genopdaget glæden ved at strikke og hækle. Det er en stor tilfredsstillelse at kunne lave sit eget tøj – at sætte sit eget unikke præg på ens klædestykker.

Som Bogoo-medlem kan du vælge mellem alle de bedste fagbøger om håndarbejde, strik og hækling – fra alle danske forlag og til en enestestående lav pris.

 • Skarpe medlemstilbud
 • Månedligt nyhedsbrev
 • Levering til døren

Når du melder dig ind i Kreaklubben, kan du købe alle klubbens bøger til en særlig lav pris, samtidig får du adgang til særligt gode medlemstilbud. Du kan se medlemstilbudene ved at klikke her!

Bemærk: Medlemskab kan kun tegnes i Danmark.

Du kan melde dig ind ved at klikke her!

 • Du kan købe de fleste af de håndarbejdsbøger, der udkommer i Danmark til de laveste priser.
 • Til medlemmer giver vi prisgaranti på bøger, der udkommet indenfor det sidste år. Hvis du finder dem billigere i en anden shop, refunderer vi prisforskellen. Hvis den gode pris er opnået ved medlemskab i en fordelsklub i en anden shop, skal du lægge prisen på medlemskab oven i for at sammenligne om vores pris plus medlemskab er dyrere. Hvis prisen i den anden shop inklusive medlemskab er lavere end vores, så refunderer vi forskellen til dig.
 • Du får et månedligt nyhedsbrev i din mailboks med masser af gode medlemstilbud.
 • Redaktionen kommer med spændende tips og forslag til dig.
 • Hurtig levering
 • Masser af gode tilbud
 • Dit medlemsgebyr giver dig adgang til markedets laveste priser.
 • Anmeldelser, anbefalinger og konkurrencer.
 • Nyheder og interviews med forfattere

Kreaklubben tager imod følgende betalingsmuligheder:

 • MobilePay
 • VISA
 • MasterCard
 • Maestro
 • American Express

Betalinger bliver behandlet sikkert og fortroligt via Stripe.

Du kan til enhver tid melde dig ud af bogklubben via siden ‘Min konto‘.


Fragt og levering

Leveringsomkostningerne afhænger af flere ting; dels hvor mange varer, du bestiller, dels typen af varer. Bøger bliver afsendt fra vores distributører, DBK eller Dafolo. Andre varer, såsom garn og udstyr, bliver afsendt fra vores lager i Aarhus.

Nej, levering gælder kun i Danmark, i Grønland og Færøerne.

Vi bestræber os på at afsende alle ordrer inden for 2-5 hverdage. Når ordren har forladt vores lager, modtager du den som regel inden for 2-3 hverdage.

Vi tager forbehold for distributørers og PostNords travle tider, hvor der kan forekomme forsinkelser.

Du har 14 dage til at returnere en vare. De fjorten dage gælder fra den dag, du modtager din vare.

Du kan returnere din(e) vare(r) ved at sende den/dem til:

Bogoo ApS
Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus Ø
Att.: RETUR

Ønsker du at returnere varen med eksempelvis DAO, hvor man skal oplyse e-mail og telefonnummer på modtageren, skal du skrive dette i din mail til post@bogoo.dk, så vi kan oplyse de nødvendige informationer.

Ordrebekræftelsen skal medsendes i forbindelse med returnering.

Det, som du har betalt for varen (ekskl. forsendelsesudgiften til dig), tilbagebetales til dig elektronisk, når Bogoo.dk har modtaget dine varer retur i ubrugt og ubeskadiget stand

Du kan vælge mellem at få sendt dine varer med enten DAO, GLS eller PostNord, og du kan vælge mellem at få dem leveret til din hoveddør eller til en pakkeshop nær dig.

Ved enkelte varer er det begrænset, hvilke forsendelsesmuligheder der er tilgængelige.

Hvis du lægger flere forskellige varer i din kurv, eksempelvis både en bog og noget garn, vil leveringen hedde “multi forsendelse”. Det betyder, at du vil få leveret dine varer i to forskellige pakker. Dette skyldes, at vi sender bøger fra ét lager og vores garn, strikkepinde og lignenende håndarbejdsartikler fra et andet.