Ny redaktør: Camilla Lyng

Camilla Lyng. Sweater: Rendezvous-sweater fra Moderne broderi på strik og tøj. Her strikket i to tråde Holst Garn Supersoft.

Det her har jeg glædet mig til!

Min navn er Camilla Lyng, og som bogklubbens nye redaktør vil det fremover være mig, der fodrer dig med nyheder her på kanalen. Faste læsere vil kunne genkende nogle ting, andre ting vil få et lille twist. Men jeg vil fortsat holde dig opdateret på aktuelle håndarbejdsbøger, fortælle om nyheder fra garnverdenen og dele de tips og tricks, jeg selv har haft glæde af.Jeg er 29 år og arbejder freelance med tekstforfatning og korrekturlæsning. Jeg har blandt andet været med til at lave flere af de bøger, du finder her på siden. Selvom jeg nok hører til den yngre generation af strikkere, har det at nørkle og arbejde med hænderne altid været en stor del af mit liv. Som barn havde jeg dog alt for travlt til at fordybe mig i noget som helst, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange min tålmodige mor har lært mig at strikke – eller hvor mange skæve retstrikkede halstørklæder det resulterede i. Først da jeg læste på universitetet, fandt jeg for alvor glæden ved håndarbejde. I starten var det mest hækling, så begyndte jeg at brodere lidt i ny og næ, og nu er det primært strikkepindene,
der gløder.

Jeg holder altid øje med nye tendenser, bøger, og nyheder fra garnverdenen – og jeg glæder mig til at dele dem med dig, når det første nyhedsbrev fra min hånd lander inden længe.