OBS! Alle teststrikkere er fundet

Vi arbejder i øjeblikket på et spændende projekt, hvor vi er ved at udvikle nogle opskrifter baseret på vores lækre merinogarn.

Der er tale om designs til børn i alderen 0-2 år, og der bliver i alt lavet 8 forskellige designs.

Som teststrikker får du tildelt en størrelse (man er meget velkommen til at ønske en bestemt), og så skal du over et par måneder strikke alle 8 designs i den samme størrelse. Processen bliver delt op i heats, hvor der er tid nok til at strikke de forskellige modeller. Og det kommer til at foregå fra januar til en gang i april 2022.

En vigtig del af at være teststrikker er, at du kan give konstruktiv feedback til både mig og designeren om opskriften; er det forståeligt, passer udregningerne med det, du har på pindene, hvor meget garn brugte du i alt, osv. Alt dette bliver forklaret nøje, inden vi går igang 😊

Håndarbejdsklubben leverer garnet. Derudover modtager du et gavekort på 1500 kr. til webshoppen som tak for hjælpen.

Du skal kunne strikke efter opskrift, overholde en strikkefasthed og strikke jævnt. Og så skal du selvfølgelig kunne overholde en deadline.

Hvis det lyder som noget for dig – eller hvis du bare gerne vil høre lidt mere om det – så skriv til mig på mette@bogoo.dk

OBS! Alle teststrikkere er fundet